Emilievejs Slagterforretning

Kurv (0)

Gourmetbøffer

Vægt: 2 x 350 g
Nationalitet: Dansk

Højrebsbøffer med ben.

Her er der tale om noget af det ypperste oksekød, idet udskæringen er med lidt ben og fedt, hvilket giver en fantastisk smagsoplevelse. Kødet er krogmodnet i minimum 14 dage. Kødet er skåret af kød fra Kildegaarden kød i Hadsund. Kildegaarden kød er max. 30 måneder og er derfor dejligt mørt.

Opskrift
Kom lidt olie på panden  og varm den op til den er rygende varm. Brun bøfferne på begge sider.
Skru ned på laveste varme og lad kødet småstege yderligere et par minutter på hver side, afhængig af hvor røde de skal være. Lad kødet hvile et par min. inden servering.

Kødet krydres efter bruning.

....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
I alt
DKK 179,00
Læg i kurven