Emilievejs Slagterforretning

Kurv (0)

Tyndstegsfilet

Vægt: 1000 g
Nationalitet: Dansk

Her får du et supert stykke kød, hvis du skal lave rødt kød til flere (Ca. 5-6 personer). Det er mørt, nemt at stege og skære ud. Tyndtegen sidder i forlængelsen af filet. Den har en lille fedtkant, som giver en god stegeskorpe og ikke mindst en god smag. Udskæringen er uden ben, og velafpudset.

Opskrift
Varm ovnen op til 210°C inden kødet sættes ind. I forvejen har du krydret kødet efter din smag. Steges ved 210°C i 15 min. Herefter skrues ned på 160°C i ca. 20-25 min. eller til en kernetemperatur på max. 58°C. Kødet hviler herefter tildækket i 30 min. Det kan sagtens hvile i længere tid, blot det er godt tildækket.

Skære ud i tynde skiver.

....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Pr. stk.
DKK 210,00
Læg i kurven