Emilievejs Slagterforretning

Kurv (0)

Velkommen til
Emilievejs Slagterforretning

SLAGTERENS GRILLHYTTE

Hos din slagter finder du et pænt udvalg af de spændende udskæringer til grillen.

De amerikanske udskæringer har også vundet indpas på de danske grill.
Hos os finder du flanksteaks, nyretapper, terres major, brisket mv.

Desuden har vi af og til wagyu og bison som også gør det godt på grill. Selvfølgelig finder du også ribeye bøffer med den gode mamorering samt de store limousinebøffer på 400g osv.

Hos os køber man de rigtige FERSKE RIBBEN som bliver dejligt møre efter stegning.

Man undgår ikke at slutte af med slagterens hjemmelavede ølben og de gode pølser.

KIG IND I BUTIKKEN OG BLIV INSPIRERET AF DET FLOTTE UDVALG I TILBEHØR.

Se vores grillmenuer her!

 

MAMMA MIA hvor der smager!

I Italien og Spanien kan de lave lufttørrede skinker og spegepølser, der er en drøm at få i munden. Det kan vi også i Frederikshavn. I vores modningsrum er luften og temperaturen som sydpå. Her får vores hjemmelavede pølser og skinker god tid til at modne for at sikre den allerbedste lufttørrede  smagsoplevelse. Nogle gange er vi lidt bagud med nogle af vores hjemmelavede produkter. Det skyldes som oftest, at det tager tid at lave håndværksprodukter, nogle af produkterne er flere måneder undervejs. Men vi håber, I kan smage at vi har brugt tid på fremstillingen. Vores produkter er uden overflødige tilsætningsstoffer og med lavt fedtindhold. Vi sælger mad med holdning og foretrækker den rene vare. Det kendetegner alle vores produkter. Eksempelvis bruger vi udelukkende DANSK KØD.

Lige nu er højsæson for hjemmelavede pølser. Derfor finder du lige nu et stort udvalg hos slagteren. Prøv f.eks. gourmetpølse med bacon og ost eller de mere hotte med  chili.

Tilbehør til grillmaden finder du også hos slagteren. Vi fremstiller hver dag friske kartoffelsalater og spændende salater. Prøv også bøftomater med frisk mozarella  og basilikum. Spidskål med kryddersmør er også et hit.

SE OGSÅ VORES SPÆNDENDE GRILLMENUER UD AF HUSET.

Læs om vores allergivenlige produkter.
Læs om vores økologi.
Læs om vores antibiotikafri svinekød

Velkommen - og velbekomme!
Peter Olsen