Emilievejs Slagterforretning

Kurv (0)

Månedens Kødbox

Nationalitet: Dansk

Månedens Kødbox
- med gode råvarer til 14 lette og lækre middagsretter.

Du kender det sikkert. Travl hverdag. Sent hjemme. "Ulvetimen" lurer lige om hjørnet. Og oven i alt dette svæver det uafklarede spørgsmål: Hvad skal vi ha´ til middag?
Til det sidste punkt har vi en løsning, som måske også får nogle af de første til at glide lidt nemmere:

Månedens Kødbox

Hver måned pakker mad med mere Månedens KØDBOX med fine råvarer til 14 lette og lækre måltider. Moderne mad til den moderne familie. I hvert måltid er der nok til 4-5 personer, og der er selvfølgelig spændende opskrifter med. Du skal kun huske at købe tilbehør med hjem.

Men hvorfor 14? Og ikke 30? Eller 31? Fordi der stadig skal være plads til den spontane indskydelse på tværs af alle planer. Til et restaurantbesøg. Og til en hyggelig middag med venner og familie.

Spørg mad med mere-slagteren efter Månedens KødBox. Der er mindst 14 gode grunde!

Se indholdet i Månedens Kødbox her.

....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
I alt
DKK 995,00
Læg i kurven

Billedet viser et eksempel på en Månedens Kødbox.