Emilievejs Slagterforretning

Kurv (0)

Ny medejer hos Emilievejs Slagterforretning pr. 1-9-2018

 

Pr. 1-9-2018 vil Thomas Trolle Pedersen være medejer af Emilievejs Slagterforretning sammen med nuværende ejer Peter Olsen.

Thomas har været en stor del af forretningen i mange år, hvor han startede som opvasker og senere tog butiksslagteruddannelsen. Efter en lille afstikker til Søværnet og en slagtermesterstilling hos Coop Danmark har han været en del af teamet hos Emilievejs Slagterforretning i Xår.

Peter har været i butikken i over tre årtier, og som indehaver i 19 år. Det har været en lang og rigtig spændende rejse igennem alle årene. ”Vi er så heldige at være i et fag, som har forandret sig helt vildt igennem tiden. Fra at være en traditionel slagterbutik, der udelukkende solgte kød og pålæg, er det nu også en butik, der sælger færdige måltidsløsninger, convenience, salat, kartofler, mad ud af huset og meget mere.” Siger Peter Olsen og han suppleres af Thomas: ”Forretningen har altid været i en meget positiv udvikling, hvilket helt sikkert skyldes et engageret personale, som for de flestes vedkommende har været hos os i rigtig mange år. Det har givet en fantastisk ånd i virksomheden.  Det skyldes også fremsynethed, og en slagtermester der har lagt mange timer i virksomheden, og ikke mindst en stor og meget loyal kundekreds.”

For at bibeholde den positive udvikling er Peter og Thomas blevet enige om, at tidspunktet for et generationsskifte er det rette nu. Fremadrettet Thomas være den, der har ledelsesansvaret og generelt ansvaret for butikkens daglige drift. Peter vil  dog stadig være en væsentlig del af butikken. Blot med lidt andre arbejdsopgaver.

Vi tror begge, at det vil være meget positivt for forretningen, Thomas har mange gode ideer og visioner for fremtidens Emilievejs Slagterforretning. Vi har tænkt os, at der skal være slagter på denne vej i mange år fremover.” siger Peter.

Her og nu vil alt være som det plejer, det samme personale, de samme varer mv. Generationsskifte-modellen er faktisk den samme, som blev brugt, da Peter i sin tid overtog forretningen efter Ellinor og Knud Andersen og den har fungeret fortrinligt.

Det er ikke meningen, at Peter skal hjem og sidde i sofaen. Men han har altid haft en stor lyst til at være med til at forny faget. Han håber at kunne få mere tid til at bidrage til Mad Med Mere kædens fortsatte udvikling.” siger Thomas og forsætter ”Peter brænder ligeledes for at der kommer flere unge mennesker ind i slagterfaget for at tage en uddannelse. Derfor har der altid været 2 elever i forretningen. Han medvirker desuden på slagteruddannelse ved at være skuemester ved svendeprøverne, som eleverne skal bestå, inden de får Deres uddannelsesbevis. Disse ting er gode for forretningen, da vi hele tiden har fingeren på pulsen med, hvad der sker inden faget.

Peter og Thomas glæder sig til den nye konstellation i butikken og håber, at kunder og samarbejdspartnere vil bakke op om deres beslutning om et generationsskifte af Emilievejs slagterforretning.