Emilievejs Slagterforretning

Kurv (0)

Efterårsmenuer

Ny efterårsmenu

• Farsret svinekam
• Culottesteg
• Spidskålssalat
• Mormor salat
• Flødekartofler

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
99,00

Efterårsmenu

Forret:
Hvidvinsdampet vildlaks på urtebund. Hertil hvid creme og flutes.

Hovedret:
Ungkvægsmedaljon af dansk tykstegsfilet
Glaseret skinke
Ovnstegt kyllingebryst med pesto og serranoskinke

Kartofler:
Flødekartofler
Kartoffeltoppe med brændende kærlighed

Salat:
Salatmix med gulerødder, edermame bønner og cherrytomater hertil dressing
Sprød spidskålssalat med friske krydderurter

Dessert:

Chokolademousse med fløde

Minimum 10 personer.
Menuen skal afhentes med mindre andet aftales.

Vis mere
Pr. person
Kr.
149,00

Billedet viser et eksempel på en menu.

Slagterens efterårsmenu

• Skinkesteg med sprødsvær
• Flødekartofler og spændende grøn salat.

Minimum 8 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
79,00