Emilievejs Slagterforretning

Kurv (0)

Festmenu

Festmenu 1

• Varmrøget laks med guacomole og krydderurter
• Lufttørret skinke med melon
• Tyndstegsfilet stegt med citron og rosmarin
• Kartofler rørt med bearnaise og gratineret i ovnen
• Tomatsalat med mozarella og krydderurter
• Bønnesalat med rødløg, sesam og soltørrede tomater
• Flutes
• Chokoladekage med vanillecreme og bærculis

Minimum 15 personer.
 

Vis mere
Pr. person
Kr.
199,00

Festmenu 2

• Spinatbunde med kyllingesalat og bacon
• Lune grønsagstærter
• Små frikadeller
• Farseret kalkunbryst
• Marineret pastasalat
• Kartoffelsalat
• Flutes
• Friske frugter med råcreme

Minimum 15 personer.

 

Vis mere
Pr. person
Kr.
194,00

Festmenu 3

• Hønsesalat på ananasbund med bacon
• Tortillos med laks og pikantost
• Ølbraseret svinekam fyld med tranebær og abrikos
• Mandelgratinerede tomater
• Ovnbagte rodfrugter
• Salat på  fad med blandet tranebær og abrikos
• Pandestegte pillekartofler med krydderier
• Flutes

Minimum 15 personer.

 

Vis mere
Pr. person
Kr.
199,00

Eksklusiv slagtermenu

Denne menu er tiltænkt dig som skal holde en fest, med en menu ud over det sædvanlige.

Der er ikke sparet på de gode danske råvarer, ligesom tilberedning og anretning er i højeste klasse.
Slagteren er selv med ude og anrette menuen og står for alt det praktiske omkring maden. Inklusiv i prisen.

Da vi lægger mange kræfter i forberedning, tilberedning og servering af menuen tilbydes den kun til 50 pers. og derover. Håber du lader dig inspirere af denne menu.

Forret: (tallerkenanrettes)
En symfoni af lidt af hvert.

• Grand cru laks, vertikalskåret (serveres med pærepure, agurk og gin)
• Friskkogte hummerhaler med hjemmelavet chilimayo
• Hjemmerøget røget krondyrfilet med flødepeberrodscreme
• Grillet kyllingesalat med gammeldags slagterbacon

Hertil serveres nybagt brød

Hovedret: (tallerkenserveres)
• Helstegt oksemørbrad - uovertruffen mørhed med dansk kødkvægsmørbrad
• Iberico gris, langtidsstegt (Her er smag og mørhed virkelig i højsædet)
• Smørdampet friske grønne asparges
• Nykogte minigulerødder med timian
• Stegte svampe
• Jordskokkepure
• Små nykogte pillekartofler med persille
• Sprød panchetta
• Sauce bordelaise (kraftig skysauce med oksemarv)

Dessert: (tallerkenserveres)
• Brombær, hindbær
• Jordbær med chokoladeovertræk
• Minibrownies med hvid chokoladedrys
• Vanilla creme
• Karamel
• Citronmelisse
• Rørt is i skåle

Bemærk at slagteren er med til desserten er serveret.

Hvad kræver det af Jer:
I sørger for festlokale, tallerkner samt andet service, serveringspersonale.
Vi står til rådighed under planlægningen af Jeres fest.

Vis mere
Pr. person
Kr.
348,00