Emilievejs Slagterforretning

Kurv (0)

Sommermenu

Sommermenu

Forret:
Hvidvinsdampet vildlaks på urtebund. Hertil hvid creme og flutes.

Hovedret:
Ungkvægsmedaljon af dansk tykstegsfilet
Glaseret skinke
Ovnstegt kyllingebryst med pesto og serranoskinke

Kartofler:
Flødekartofler
Grøn kartoffelsalat med friske urter

Salat:
Salatmix med gulerødder, edermame bønner og cherrytomater hertil dressing
Sprød spidskålssalat med friske krydderurter

Dessert:
Citronfromage med flødeskum.

Minimum 10 personer.
Menuen skal afhentes med mindre andet aftales.

Vis mere
Pr. person
Kr.
149,00

Billedet viser et eksempel på en menu.

Slagterens sommermenu

• Skinkesteg med sprødsvær
• Flødekartofler og spændende grøn salat.

Minimum 8 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
79,00